Početak svake umjetnosti je umjetnik i pribor putem kojeg ona nastaje. Za prvoklasnog umjetnika ne možemo garantirati, ali zato garantiramo za prvoklasni slikarski pribor!

U ponudi imamo svjetski priznate brendove poput Winsor&Newton, Daler Rowney, Maimeri, Royal, itd. Za početnike u slikarstvu tu su setovi boja, blokovi za skiciranje i slikanje te pripravljeni slikarski mediji, a za malo bolje poznavaoce imamo na jednom mjestu sve nijanse akrilnih i uljanih boja, raznovrsne medije i pripravke za slikanje uljanim i akrilnim bojama, završne lakove, visokokvalitetne kistove, štafelaje i vrhunska slikarska platna od različitih materijala i raznih dimenzija.

slikarski pribor

Platna

Svaki slikar zna da je za dobru sliku potreban dobar materijal. Platna koja nudimo dolaze u raznim dimenzijama, blindirana su na podokvir, a moguće ih je naručiti i u roli. Osobito smo ponosni na njihovu kvalitetu. Od ove godine ona su nosioci FSC™ certifikata! FSC™ (Forest Stewardship Council™) garantira da drvo, koje se koristi u proizvodnji slikarskih platana i štafelaja, dolazi isključivo iz održivih šuma. Tako da, dok brinete o svojoj umjetnosti, ujedno brinete i o svojim šumama!

Za posebne narudžbe – obratite nam se!

Ukoliko imate potrebu za slikarskim priborom koji nije u našoj standardnoj ponudi, slobodno nam se obratite i potrudit ćemo se nabaviti materijal koji Vam je potreban pri slijedećoj narudžbi robe!

boje