Galerija Minijatura je obiteljski obrt iz Splita koji se bavi uokvirivanjem slika po mjeri, prodajom umjetničkih slika i prodajom slikarskog materijala. Već 1993. godine bračni par Miro i Vesna Pastuović osnovali su minijaturni obiteljski obrt, i započeli s našim radom u Zvoniku pored Grgura Ninskog. Odtud i ime – Minijatura. Od početka nas karakteriziraju minijaturni prostori i maksimalna učinkovitost! Danas smo naš obrt broji 9 zaposlenika, a osim vlasnika, s vremenom se u posao uključilo i njihovih četvero djece. Trenutno poslujemo na 3 mjesta: Zvonik pored Grgura Ninskog, Galerija Minijatura u TC Mall of Split te radiona i veleprodaja na Žnjanu.

Grgur Ninski
Postavljanje slika

Tijekom vremena smo evoluirali u svom radu, prateći vodeće trendove u uokvirivanju slika, koje smo među prvima počeli primjenjivati na području Dalmacije. Osim toga, danas trgujemo umjetninama te u našoj galeriji možete pronaći neke od vodećih imena na području Hrvatske likovne scene. S obzirom na kapacitete koje broj djelatnika, radni prostor i organizacija koju danas imamo nosi sa sobom, s vremenom smo odrađivali i niz velikih projekata, poput opremanja velikih hotela, brodova, apartmana, itd.

Kako se posao prenosi na novu generaciju, naša usluga i posvećenost misiji da vam pružimo vrhunsku kvalitetu slika i uokvirivanja, nastavlja rasti!