U našoj prodajnoj galeriji možete pronaći slike od preko 40 različitih autora! Bilo da tražite ulja na platnu, grafike, skulpture u drvu, umjetnička djela na keramičkim pločicama ili jednostavno suvenire – imamo sve!

Okvir za slike

Među raznim umjetnicima s kojima surađujemo, neka su od istaknutih imena Hrvatske likovne scene poput Ane Kolege, Josipa Pina Trossmana, Fahrudina Šadića, grafika od Mersada Berbera, itd. Izbor umjetničkih slika je raznolik i prilagođen svim ukusima. Tako u galeriji možete pronaći suvremenu apstraktnu umjetnost, pitome motive Dalmacije u blagom impresionističkom sfumatu, hiperrealizam, Hrvatsku naivu, blijede akvarele u stilu Izvora Oreba i još mnogo toga.

Kako izabrati savršenu sliku za sebe?

Pri izboru slike za vlastiti dom, bitno je imati približnu zamisao o tome što Vam se sviđa. U našoj je galeriji izloženo mnoštvo slika, no obično se valja orijentirati na onaj stil slike koji Vam “zapne za oko”. Pritom je bitan i interijer u koji se slika uklapa, kako ne biste postigli dojam sudara stilova. Izbor savršene slike za zid nije jednostavan, ali zato smo tu mi da Vam pomognemo! Preko 25 godina rada omogućilo nam je sveobuhvatno umjetničko iskustvo koje ćemo rado podijeliti s Vama te pružiti savjete ukoliko ih trebate!

Galleria Minijatura
Pantin samo slika

Slika kao poklon

Umjetničke slike su veoma popularne kao dar, jer njima  osobi poklanjate vječnu uspomenu kao i osoban poklon kojima poručujete koliko Vam je stalo. Razne su prigode prilikom kojih su umjetničke slike dobar izbor za poklon: vjenčanja, rođendani, godišnjice, krštenja, pričesti, krizme, diplome, uspomene za tete u vrtiću ili učiteljice, itd. Od sto kuna do nekoliko tisuća kuna – kod nas možete izabrati poklon prilagođen budžetu, a da pri tom budete sigurni da poklanjate nešto originalno i vrijedno!